çizgi koleji

YARATICI ELLER ATÖLYESİ

Sanat eğitimi, yaratıcılık eğitiminin ön planda tutulduğu, ıraksak düşünmenin geliştirildiği, her öğrencinin kişisel gelişimi ve eğilimleri paralelinde yönlendirilmeye çalışıldığı en güvenilir ortamlardan biridir.

Atölye çalışmalarında sanatın derinliklerine aktivitelerle iniliyor. Heykelden resme, geleceğin yaratıcı elleri bu atölyede yetişiyor.

Yaratıcılık eğitiminin ön planda tutulduğu, çocukların hayal güçlerini kullanılabildiği, her çocuğun kişisel gelişimi ve eğitimleri paralelinde yönlendirilmeye çalışıldığı atölye çalışmalarıdır.

Çeşitli boyama, el işi, maket vs çalışmaları ile çocukların yeteneklerini ve hayal güçlerini geliştirmeye yönelik eğlenceli atölye etkinlikleri yapılmaktadır.

DSC_0044-scaled.jpg
DSC_0021-scaled.jpg