Çizgi Koleji

eğitimde bilimsel çizgi

çizgi koleji

kurucumuzun mesajı

‘Eğitime yapılan yatırım, insana yapılan yatırımdır’ felsefesiyle yola çıkan Çizgi Koleji, başarılı bireyi sadece çözdüğü testteki doğru net sayısıyla belirlemez. Bize göre başarılı birey hayatını kolaylaştıracak pratik kazanımları edinmiş ve yaşam başarısı yüksek kişidir. Cumhuriyet tarihimizin en büyük kazanımı olan Köy Enstitüleri’ni kendisine kılavuz edinen Çizgi Koleji, kurduğu atölyelerle 21. Yüzyıl becerilerine uygun davranışları çocuklarımıza kazandırıyor.

Örneğin; Anaokulu öğrencimiz yoğurda maya çalmak, elbisesini katlamak gibi günlük becerileri başarırken bunun yanında okul öncesi STEM uygulamalarını da öğreniyor. İlkokul öğrencimiz Yaşam Beceri Atölyelerimizde şarjlı matkapla vida sıkmayı, lehim yapmayı öğrenir. Tekno Mühendislik Atölyemizde elektrik akımının devrelerle ilişkisini öğrenir. Ortaokul öğrencilerimiz ütü yapmayı öğrenirken, kodlamayla kendi oyunlarını yazmaktalar. Lise öğrencilerimiz Yaşam Becerileri derslerinde sakal tıraşı yapmayı ve kahve pişirmeyi öğrenirken, diğer taraftan fabrika simülatörü tasarlayabiliyorlar. Yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli diye tanımladığımız bu süreç, çocuklarımızı hem hayata hem de sınavlara keyifle hazırlıyor.

Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş bir nesil yetiştirme misyonuyla çıktığımız bu yolda, en değerli varlıklarını -çocuklarını- güvenip bize teslim eden velilerimizin desteği, okullarımızın kalite çıtasını yükselten tecrübeli eğitim kadromuzun fedakâr çabası ve yöneticilerimizin üstün performansı sonucunda, Çizgi Koleji sunduğu hizmet anlayışıyla BUTİK, uyguladığı eğitim metotları ile alternatif bir eğitim kurumu vizyonunu taşıyarak Türkiye’nin En iyi Okulu olma yolunda emin adımlarla yürüyor.

ULAŞ VELİOĞLU
Çizgi Koleji Kurucusu

Vizyonumuz

Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır” sözünden yola çıkarak her öğrenciyi kendi zirvesine taşırız. Soran sorgulayan, özgüveni yüksek ahlaki değerlere sahip bireyler yetiştirirken başarının hiçbir zaman tesadüf olmadığının bilinciyle hareket ederiz

Misyonumuz

Çizgi kolejlerinde eğitim anaokulundan üniversiteye dek süren keyifli bir serüvene dönüşür. Bizler öğrencilerimizi okul öncesi hayatlarından mezun oluncaya dek sürecek büyük yolculukta sadece bugünlere değil yarınlara da hazırlarız.

Felsefemiz

Eğitim felsefesini, Atatürk’ün öngördüğü çağdaş bakış açısıyla, üretken, girişimci, özgürlükçü, milli ve evrensel değerleri özümseme temelinde ele alır.

Eğitimde 21.Yıllık Birikim, ÇİZGİ’ye Dönüştü..

Bir öğretmenler kuruluşu olan ÇİZGİ koleji,
“ Nitelikli, nicelikli yepyeni bir gelecek vaat eden gençler yetiştirmeyi ilke edinerek “ 21 yıllık bilgi, birikim ve deneyimleriyle, öğrencilerini hem hayata hem sınavlara başarıyla hazırlıyor..

#sendeçizginibelirle

eğitimde çizgimiz

özgün eğitim

BİLİMSEL ÇİZGİ

Temel bilimler ile Yabancı dil eğitiminin öğrencilerimizin ileriki yaşamlarında ne denli büyük rol oynardığını biliriz .

image-041.jpg

butik okul

Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan, ‘Butik’ Bir Okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün imkanlar seferber edilir.

UYGULAMALI EĞİTİM

Uygulama Atölyeleriyle, 21.yy dünyasında en çok ihtiyaç duyulacak olan iletişim ve analitik düşünme becerilerini geliştirme fırsatı sunar.

Bugün çocuğunuzun hayatını zenginleştirin

Biga /Avcılar /Silivri

TELEFON

E POSTA

info@cizgi.k12.tr

Sohbeti Başlat
Bilgi Alın.
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?